Werkvormen

Theatervoorstelling.

Wij zijn specialist in het vertalen van uw realiteit naar een prikkelende, uitnodigende, humorvolle en kunstzinnige theatervoorstelling. Wij schuwen geen enkel thema. Al onze voorstellingen komen op improvisatiebasis tot stand. Onze unieke voorstellingen zijn spraakmakend. Zij maken het exclusieve deelbaar, het verborgene zichtbaar en het abstracte concreet.

 

Workshop  PIT:  Perspectief door Improvisatie Theater

Dankzij deze veilige, humorvolle en verhelderende werkvorm, krijgen deelnemers versneld inzicht op effecten van houding en gedrag: van zichzelf, collega’s en (interne en externe) klanten. U beschrijft (werk)situaties en acteurs spelen daar ter plekke improvisaties over. De acteurs zijn tevens gespreksleider en betrekken u actief bij het benoemen, duiden, en zoeken naar oplossingen en perspectief. U zit er boven op! 

Groep     10 tot 200 personen

Duur      min 1,5 , max 3 uur.

Kosten   € 895,- (excl reiskosten, 6% btw, exclusief voorbereiding*)

*Voorbereiding is in principe niet nodig.

 

‘Gastspreker’ voor symposium of congres. 

Soms heeft een Symposium of Congres wat leven in de brouwerij nodig! Onze ‘Gastspreker’ heeft met een uitdagend geluid, een opmerkelijk gezichtspunt of een aanlokkelijk perspectief gegarandeerd effect. Wij maken iets op maat onder het motto: een goed verhaal hoeft niet waar te zijn! De voorbereidingstijd is kort en meer dan 15 minuten hebben wij niet nodig om iedereen weer op het puntje van de stoel te krijgen.

 

 

Eerst dromen, dan doen: Denken in Mogelijkheden.

Vernieuwingen tot stand brengen? Laat je niet belemmeren door gewoontes! Gebruik eerst je fantasie, kijk daarna wat mogelijk is.

Deze werkvorm is speciaal ontwikkeld om de dromer en fantast in u ruim baan te geven. U heeft in deze workshop uitvoerig de gelegenheid te denken in kansen en mogelijkheden, zonder enige vorm van censuur. In deze workshop mág, nee móet alles mogelijk zijn. U creëert uw eigen universum en verbaast u over het universum van uw collega’s. U gaat zelf aan het werk met een eenvoudige verbeeldingstechniek met groot effect. Deze workshop is zeer geschikt in teamverband te volgen. 

Groep       min. 5 , max. 15 deelnemers

Duur         min 2 uur, max 4 uur

Kosten      € 895,- (excl reiskosten, 6% btw )

 

Levende Foto’s maken :  Samen creëren, kíjken en duiden.

In deze inspirerende workshop houdt uzelf en elkaar een vrolijke, optimistische en uitdagende spiegel voor!

Wat In deze werkvorm gaat u zelf de vloer op en staat u uitgebreid stil bij de consequenties van keuzes. Keuzes die u maakte of die voor u gemaakt zijn.

Hoe U maakt in samenwerking met collega’s tableaus, ‘levende foto’s’ van verschillende situaties: de actuele stand van zaken en  een gewenst toekomst perspectief. In de laatste opdracht vraagt u zich af hoe u de weg naar het toekomstperspectief wilt afleggen.

Regie en waarnemen. De trainer stelt als kritische regisseur vragen over de beelden die u maakte. U ervaart hoe u en uw collega’s naar situaties kijken en wat u wellicht over het hoofd zag. U gaat zien waar u de regie kunt nemen!

Groep     min 10 – max 20 deelnemers

Duur       min 2 uur, max 4 uur

Kosten    € 895,- (excl reiskosten, 6% btw)