Coaching

coaching | loopbaanbegeleiding | presentatie-advies

Als theaterregisseur is het mijn taak ervoor te zorgen dat acteurs geïnspireerd hun rollen spelen. Zij verdienen dat en hun publiek ook! Ik steun, confronteer, daag uit, analyseer, spiegel, enthousiasmeer en ik coach. In die hoedanigheid ga ik ga samen met jou op zoek naar de verschillende rollen die jij in jouw leven speelt, de consequenties die dat heeft en de kansen en mogelijkheden die jij nóg beter benutten kunt. Oplossingen geef ik niet, wel verschillende manieren ze te vinden.” http://feelfreecreation.com/

AANBEVELINGEN

“Het was tijd voor een stap vooruit in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en terugkijkend kan ik met volle overtuiging zeggen dat het de coaching van Niek is geweest die me geholpen heeft die stap te maken.”

” Hij voert gesprekken op een open, intuïtieve en niet-oordelende wijze en stelt voortdurend de juiste vragen. Hij is zeer betrokken, maar mijn vragen bleven wel de mijne.”

“Ik heb onze gesprekken ervaren als verrijkend. Ik beveel Niek van harte aan voor wie behoefte heeft aan coaching en daarin resultaat wil boeken.”  

Ronald van Gastel, hogere managementfunctie in de culturele sector

“De afgelopen jaren heb ik een groot aantal maatwerkpresentaties uitgewerkt voor uiteenlopende evenementen.

Door de samenwerking met Niek Vink, die o.a. het ontstaan van een podiumact voor het Circus der Gedachten in Theater Carré begeleidde (hem mede liet ontstaan!), ben ik me in dit creatieve proces voor het eerst vrij gaan voelen.

Ik kan iedereen de samenwerking met hem van harte aanbevelen.”

Tilman Andris ( tilmanandris.com )